Virtuaalinen assistenttitoimisto

Valmiina auttamaan

Timanttiassarit

Timanttisen tiimimme

Isabell Frondén, yrittäjä, perustaja

Isabell

Yrittäjä, b2b

Isabell hoitaa lähes laidasta laitaan erilaisia tehtäviä tehokkaasti ja luotettavasti. Hän on työskennellyt kiinteistövälitysalalla sekä raskaan teollisuuden alalla monikansallisessa toimintaympäristössä monien vuosien ajan. Hänellä on kv-osaamista sekä hyvin kattava kokemus kiinteistösihteerin ja johdon assistentin eri työtehtävistä. Koulutukseltaan Isabell on taloushallinnon merkonomi.

Isabellin vahvuuhdet ovat erinomainen ongelmanratkaisukyky ja luova päättäväisyys. Esimerkki hänen vahvuuksista: Isabell ei koskaan aiemmin ollut käyttänyt SAP:ia, työskennellessään johdon assistenttina hänestä tuli SAP CATS moduulin asiantuntija ja SAP HR:n pääkäyttäjä.

Energiaa Isabell saa lapsistaan ja intohimonaan hänellä on kokkailu sekä tanssiminen.

Jenni #timanttiassari

Jenni

#timanttiassari, B2C

Myyntipäällikkönä aiemmin toiminut 29 vuotias Timattiassarimme Jenni on myynnin, asiakaspalvelun ja B2C- kohtaamisten taitaja. Hän on erikoistunut vähittäistavaran kaupankäyntiin tekstiilialalla. Vuosien kokemus somistajana on tuonut näkemystä ja visuaalista silmää, joka tukee työtä usealla tasolla. Lisäksi Jenni on monipuolinen some -osaaja, jolla on trendit hallussa.

Jenni on ammatiltaan merkonomi ja on työskennellyt mm. vastaanottovirkailijana, myyjänä sekä assistenttina. Ulospäinsuuntautuneen luonteensa vuoksi hän pärjää erinomaisesti vaihtelevissa ympäristöissä ja ottaa haasteet aina innokkaana vastaan.

Jennille tärkeintä on hänen perheensä.

Mia #timanttiassari

Mia

#timanttiassari, b2c

Timanttisen tiimimme uusin tekijä on Mia, 39 vuotias, joka on tiimimme vahva moniosaaja ja B2C- asiakaspalvelun luja ammattilainen. Mia on toiminut aiemmin mm. yrittäjänä, valokuvaajana ja festivaalituottajana, sekä useiden vuosien ajan asiakaspalvelijana tekniikan ja laskutuksen asiantuntijana.

Vahvuuksina mainittakoon järjestelmällisyys, täsmällisyys ja asiakaslähtöisyys. Tärkeintä Mialle on hoitaa työt asianmukaisella otteella, tuloksekkaasti ja luotettavasti.

Vapaa-aikansa Mia viettää pienen, pelastetun koiransa kanssa ja harrastaa taiteita.

Terhi #timanttiassari

Terhi

#timanttikonsultti, b2b

Terhi on toiminut talous- ja henkilöstöhallinnon alalla erityisesti terveydenhuollon alalla. Hän on toiminut useissa erilaisissa projekteissa sekä työssä, että vapaa-ajalla. Terhi on ammatiltaan liiketoiminnan yamk-tradenomi ja hän on toiminut aiemmin mm. projektipäällikkönä, taloussuunnittelijana ja hr-tehtävissä. Nykyisin toimenkuvaan kuuluu myös terveydenhuollon ja laskutuksen ohjelmistojen parissa työskentely.

Terhi on asiakaspalveluhenkinen ja osaa myös markkinointi- ja myyntityön. Asiakaspalvelu ja asiakaslähtöinen palvelukehittäminen ovat lähellä hänen sydäntään, ja vahvuuksiin kuuluukin eri näkökulmien ymmärtäminen.  Myös projekti- ja kehittämistyö saavat hänet innostumaan. Työssä Terhille on tärkeää löytää parhaat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja kehittää heidän liiketoimintaansa tulevaisuuden tarpeisiin.

Työn ulkopuolella Terhi toimii aktiivisesti yhdistystoiminnassa ja vastapainoa työlle hän löytää urheilun ja luonnon parista.